Loading...

WERKWIJZE

Ik vind het belangrijk dat je je tijdens de gesprekken op je gemak voelt en dat er een ongedwongen sfeer heerst. Daarom vinden de gesprekken plaats in m´n praktijkruimte aan huis, persoonlijk en laagdrempelig

Als je het fijn vindt om te wandelen, dan kan dat natuurlijk ook

Ook online coaching behoort tot de mogelijkheden

VOOR WIE IS COACHING 

Tijd voor je Hart richt zich op iedereen van 18 jaar en ouder die is vastgelopen en gemotiveerd is voor een positieve verandering in zijn of haar leven.

In het bijzonder wil ik ook de jongvolwassen uitnodigen om eens langs te komen. Ik heb een aantal jaren met jongeren tussen de 18 en 23 jaar gewerkt. Een mooie tijd waardoor ik ook een speciaal plekje in mijn hart voor jongeren heb gekregen. Juist in deze leeftijdsfase, die erg bijzonder en dynamisch is, weet ik ook dat het een hele lastige tijd kan zijn, omdat je met jezelf of je omgeving in de knoop zit. Aarzel dan niet en neem contact met me op.

 

AD(H)D

Als er AD(H)D een rol speelt in jouw omgeving of misschien bij jezelf, weet dan dat ik hier bekend mee ben. Zowel als ervaringsdeskundige binnen de familiesfeer als werkervaring met (jong) volwassenen met AD(H)D

 

CHRISTELIJKE HULP

Voor mij is het christelijk geloof mijn kracht, is Jezus mijn grote voorbeeld en is de Bijbel mijn inspiratiebron. Dit beïnvloedt mij als persoon en de manier waarop ik in het leven sta. Het is ook verweven in mijn manier van coachen.

Dit wil niet zeggen dat jij hier ook precies zo over moet denken. Misschien heb jij wel een andere visie, twijfel je of/welke rol het geloof in je leven speelt of heb je een negatief beeld van God. Het maakt niet uit, je bent welkom!

Totalbalance keurmerk

CERTIFICERING/BEROEPSCODE

logo Tijd voor je Hart

Coaching van binnen naar buiten:

van binnenuit bouwen aan jouw mogelijkheden, kracht en motivatie

zodat dit zichtbaar wordt voor anderen