Loading...

WERKWIJZE

Ik vind het belangrijk dat je je tijdens de gesprekken op je gemak voelt en dat er een ongedwongen sfeer heerst. Daarom vinden de gesprekken plaats in m´n praktijkruimte aan huis, persoonlijk en laagdrempelig.

Als je het fijn vindt om te wandelen, dan kan dat natuurlijk ook. Ik woon in een groene omgeving waar genoeg prachtige routes door het bos lopen en je helpen om je hoofd leeg te maken.

Ook online coaching behoort tot de mogelijkheden. Gewoon vanuit huis, achter je computer, zodat afstand geen beperking hoeft te zijn. 

coachruimte Midden Nederland
tijd voor je Hart
werkruimte tijd voor je Hart

VOOR WIE IS COACHING 

Tijd voor je Hart richt zich op iedereen van 18 jaar en ouder die is vastgelopen en gemotiveerd is voor een positieve verandering in zijn of haar leven.

In het bijzonder wil ik ook de jongvolwassen uitnodigen om eens langs te komen. Ik heb een aantal jaren met jongeren tussen de 18 en 23 jaar gewerkt. Een mooie tijd waardoor ik ook een speciaal plekje in mijn hart voor jongeren heb gekregen. Juist in deze leeftijdsfase, die erg bijzonder en dynamisch is, weet ik ook dat het een hele lastige tijd kan zijn, omdat je met jezelf of je omgeving in de knoop zit. 

 

AD(H)D

Als er AD(H)D een rol speelt in jouw omgeving of misschien bij jezelf, weet dan dat ik hier bekend mee ben. Zowel als ervaringsdeskundige binnen de familiesfeer als werkervaring met (jong) volwassenen met AD(H)D

CHRISTELIJKE HULP

Voor mij is het christelijk geloof m’n kracht, is Jezus mijn grote voorbeeld en is de Bijbel mijn inspiratiebron. Dit beïnvloedt mij als persoon en de manier waarop ik in het leven sta. Het is ook verweven in mijn manier van coachen.

Dit wil niet zeggen dat jij hier ook precies zo over moet denken. Misschien heb jij wel een andere visie of ben je er (nog) niet uit welke rol het geloof en God in je leven spelen. Het maakt niet uit, je bent sowieso welkom!

CERTIFICERING & KWALITEITSKEURMERK

Totalbalance keurmerk