Loading...

CHRISTELIJKE COACH MIDDEN NEDERLAND

Op zoek naar een christelijke coach in Midden Nederland? En kwam je op deze site omdat je op internet zocht naar een oplossing?

Omdat:

Je er klaar mee bent om nog langer in je eentje aan te modderen?

Je moe bent van die innerlijke strijd en constante onrust in jezelf?

Je er zat van bent om steeds op je tenen te moeten lopen?

Diep van binnen weet je dat het anders kan, maar hoe?

Welkom bij

 Tijd voor je Hart, christelijke coach Midden Nederland

 

Ik wil je graag helpen om ruimte te maken voor je ‘echte ik’. Zodat je echt jezelf gaat durven en mogen zijn en gaat leven vanuit een basis van rust, vrijheid en vertrouwen

WAT KAN IK ALS COACH VOOR JOU DOEN?

Persoonlijke coaching

PERSOONLIJKE COACHING

Is er als:

  • Je niet constant wilt aanpassen aan wat anderen van je vinden en van je verwachten
  • Je klaar bent met je ‘kritische ik’ en je niet langer wilt laten beheersen door negatieve gedachten
  • Je je zekerder wilt voelen in wie je bent en wat je doet
  • Je wilt weten wat echt belangrijk voor je is en wat jouw leven zin en betekenis geeft
  • Je helemaal jezelf wilt kunnen zijn en vanuit eigen grond keuzes kunnen maken

STRESSBEGELEIDING

Is er als:

  • Je meer grip wilt krijgen op jezelf en de omstandigheden 
  • Je eigen grenzen (h)erkennen en ‘nee’ leren zeggen
  • Je minder wilt laten beïnvloeden door je (pieker)gedachten
  • Je de lat minder hoog wilt leggen en je niet constant wilt laten leiden door je grote verantwoordelijkheidsgevoel 
  • Je zoekt naar meer energie, balans en voldoening in datgene wat je doet
stressbegeleiding

 MAATSCHAPPELIJK WERKER EN COACH

Christelijke coach

Ik ben Wilma Lokhorst en heb sinds 2018 een praktijk voor coaching en stressbegeleiding: Tijd voor je Hart

Het is mijn verlangen om mensen te helpen dichterbij hun hart te gaan leven. Zodat ze zichzelf en de ander beter gaan begrijpen, denken en voelen meer in balans zijn en krachtig en vol vertrouwen in het leven staan.

De eerste stap bij elke verandering is misschien wel de lastigste, dus zullen we het samen doen? 

HET VERSCHIL TUSSEN EEN CHRISTELIJKE COACH EN EEN ‘REGULIERE’ COACH ?

 

Dit is een vraag die ik regelmatig hoor van mensen, want wat is nu precies het verschil?

Mijn ervaring is dat je als cliënt de grootste stappen vooruit kunt maken als je bij iemand aan tafel zit met wie je een klik hebt. Dat je het idee hebt dat je vanuit dezelfde uitgangspunten situaties en relaties benaderd. Ik zeg weleens tegen mensen: ‘je moet het gevoel hebben dat je dezelfde taal spreekt.’

Dat betekent natuurlijk niet dat we overal hetzelfde over moeten denken, want dat is absoluut geen voorwaarde. Dezelfde taal spreken betekent afgestemd zijn op dezelfde golflengte.

Dus hoe jij hier voor jezelf invulling aan geeft, dat is helemaal aan jou natuurlijk. Maar als Christelijke coach sta ik afgestemd op de Bijbelse golflengte die mij als mens, maar ook mijn manier van werken inspireert en kleurt

MIJN COACHING IS BEOORDEELD MET EEN 9,9

De afgelopen maanden heb ik verschillende gesprekken met Wilma mogen voeren, die me ontzettend geholpen hebben. Als jong persoon kan er soms veel op je af komen op het gebied van werk, opleiding, huisvesting, noem het allemaal maar op. Het werd mij allemaal wat veel en ik merkte dat ik een drempel over moest om hulp te zoeken. Mijn ervaring heeft mijn gedachte daarover veranderd en daarom denk ik dat het juist sterk is als je herkent dat je hulp nodig hebt.

-Jaap-

Omdat ik een negatief zelfbeeld had was ik op zoek naar iemand die mij daarbij kon helpen! En heb ik in Wilma een goede hulpverlener gevonden, een christelijke, warme, betrokken vrouw die goed kan luisteren en niet oordeelt. Vanaf de allereerste keer voelde het goed en kon ik alles bij haar kwijt.

-Niolet-

Het was voor mij heel fijn dat ik open kon praten, dat Wilma me ook direct kon helpen toen ik tegen problemen aanliep bij het oppakken van mijn werk en dat zij de Bijbel betrekt bij haar adviezen. De gesprekken waren gelijkwaardig en ik voelde me thuis. Ze kon soms ook confronterende vragen stellen, maar daardoor begreep ik de dingen beter. Nu ik deze recensie schrijf en me besef hoe ik me nu voel, zo veel rustiger, dan ben ik dankbaar dat ik bij Wilma terecht kwam!

-Dirma-

COACH GEVESTIGD CENTRAAL NEDERLAND

coachruimte Midden Nederland

De coachpraktijk is gevestigd in Scherpenzeel (GLD), een zelfstandige en sfeervolle ruimte aan huis

Ik kan me voorstellen dat je misschien nog vragen of twijfels hebt. Ontdek wat ik voor jou kan betekenen en maak gebruik van een vrijblijvend kennismakingsgesprek 

coach midden nederland

CONTACTGEGEVENS

 

Wilma Lokhorst

Dorperhoek 15

3925 LS Scherpenzeel (GLD)

06-22 21 8336

info@tijdvoorjehart.nl

logo Tijd voor je Hart

Tijd nemen voor jezelf

Gericht op de kern, je hart 

Bouwen aan een gezonde en liefdevolle relatie met jezelf & met anderen