Loading...

VILAVROUW

Verlang je ook naar een fijne plek waar je even kunt ontsnappen aan de hectiek en drukte van elke dag? Waar je meer dan welkom bent en je kunt komen met alles wat je bezighoudt in het dagelijks leven, met de thema’s waar we allemaal wel eens mee stoeien?

Dan is Vilavrouw wat voor jou!

VILAVROUW SAMENWERKING

Naast de coaching van Tijd voor je Hart is in samenwerking met twee collega coaches, een nieuwe plek onstaan, Vilavrouw. Een plek van ontmoeting, verbinding en inspiratie ‘voor en door vrouwen’. Daarbij organiseren we ieder kwartaal speciale Vila-sessies.

 

WAT HOUDT EEN VILA-SESSIE IN? 

Tijdens de Vila-sessies werken we met een bijzondere gespreksmethode, het huis van je leven© Hierbij wordt de metafoor van een huis gebruikt, waarbij de kamers symbool staan voor de verschillende levensgebieden: werk en vrije tijd, lichamelijke en geestelijke gezondheid, relaties, financiën, persoonlijk geloof en het fundament, wat symbool staat voor wie jij bent. 

 

Daarom sluit deze metafoor zo goed aan bij het leven: je geeft het vorm, maakt het van jezelf, maar je moet het ook onderhouden, opfrissen en opruimen.
Met de Vila-sessies neem je stappen om een levenshuis te creëren waar Gods liefde woont, waar jij jezelf weer (her)vindt en je opbloeit en ontplooit tot de mooiste JIJ!

Of het nu gaat om je werk of privéleven, het resultaat van de Vila-sessies is meer balans en overzicht, vernieuwde focus en een concreet stappenplan om dit te realiseren.

Tijd voor je hart-43

PRAKTISCH

  • Iedere maand is er een nieuw, actueel thema waar we aandacht aan besteden. Je kunt hierbij denken aan thema’s zoals,

Help, onze karakters botsen

Talenten ontdekken en versterken

Anders dan anderen, hoe houd je het vol

Pubers, hoe doe jij dat

Liefdestalen, welke spreek jij

  • Er wordt gewerkt met kleine groepen (max. 4-5 vrouwen) met veel persoonlijke aandacht en een op jouw situatie toegespitste uitwerking van het thema
  • De Vila-sessies vinden afwisselend plaats op een ochtend (9.30 tot 11.30 uur) of op een doordeweekse avond (20.00 tot 22.00 uur) en zijn te volgen op 3 verschillende locaties:   

Wilma Lokhorst in Scherpenzeel www.tijdvoorjehart.nl 

Jacqueline Riedijk in Kapelle www.colouryourheart.nl

Lize Roest in Houten www.jebentgoudwaard.nl 

  • De Vila-sessies worden gegeven in onze eigen coachpraktijk, maar het is ook mogelijk om dit op locatie te geven in bijvoorbeeld een vrouwengroep, bijbelstudiegroep of andere groepssetting.
  • Naast dat we de diepte met elkaar ingaan is er zeker ook tijd om te genieten. Er is heerlijke verse cappuccino, geurige thee, lekkers voor erbij natuurlijk en ruimte om ook samen te lachen en te ontspannen!
  • Jouw investering? 29,95 euro, inclusief een mooi en persoonlijk aantekeningenschrift.

AGENDA

Tijd voor je hart 2019-153

Woensdag 10 juni 20.00-22.00 uur:

Vilavrouw viert de zomer!

Binnenkort volgt meer informatie

De volgende Vila-sessies voor dit jaar: 

 

10 juni: Vilavrouw viert de zomer

16 september: Vilavrouw puur jezelf

18 november: Vilavrouw winterproof

 

Meer inspiratie of volledig overzicht data en locaties?

Bekijk Vilavrouw op Facebook of Instagram