Loading...

VILA VROUW

Verlang je ook naar een fijne plek waar je even kunt ontsnappen aan de hectiek en drukte van elke dag? Waar je meer dan welkom bent en je kunt komen met alles wat je bezighoudt in het dagelijks leven, met de thema’s waar we allemaal wel eens mee stoeien?

Dan is Vila Vrouw wat voor jou!

Naast de coaching van Tijd voor je Hart werk ik samen met twee collega coaches, Lize en Jacqueline. Met z’n drieën vormen we Vilavrouw.

‘Vila’ staat symbool voor je levenshuis en letterlijk vertaald betekent het ‘bescherming’. De bescherming van je levenshuis. De plek waar God de beschermheer is en wil vullen met Zijn liefde.

 

WAT WE DOEN? 

  • We zijn te vinden op social media met een wekelijkse bemoediging. Volg ons op Facebook of Instagram en wordt ook een Vila Vrouw
  • We organiseren speciale Vila-sessies. De sessies worden zowel individueel als in groepsverband gegeven 

 

WAT HOUDT EEN VILA-SESSIE IN? 

Tijdens een ‘Vila-sessie’ werken we met een bijzondere gespreksmethode, het huis van je leven© Hierbij wordt de metafoor van een huis gebruikt, waarbij de kamers symbool staan voor de verschillende levensgebieden: werk en vrije tijd, lichamelijke en geestelijke gezondheid, relaties, financiën, persoonlijk geloof en het fundament, wat symbool staat voor wie jij bent. 

Daarom sluit deze metafoor zo goed aan bij het leven: je geeft het vorm, maakt het van jezelf, maar je moet het ook onderhouden, opfrissen en opruimen.

WAT LEVERT HET JE OP?

Met een ‘Vila-sessie’ neem je stappen om een levenshuis te creëren waar Gods liefde woont, waar jij jezelf weer (her)vindt en je opbloeit en ontplooit tot de mooiste JIJ!

Of het nu gaat om je werk of privéleven, het resultaat van een Vila-sessie is meer balans en overzicht, vernieuwde focus en een persoonlijk en concreet stappenplan om dit te realiseren.

Tijd voor je hart-43

VILA- SESSIE IN GROEPSVERBAND

  • Iedere kwartaal is er een nieuw, aansprekend thema waar we aandacht aan besteden 
  • Er wordt gewerkt met kleine groepen (max. 4-5 vrouwen) met veel persoonlijke aandacht en een op jouw situatie toegespitste uitwerking van het thema
  • De sessies vinden afwisselend plaats op een ochtend of een doordeweekse avond en zijn te volgen op 3 verschillende locaties:   

Wilma Lokhorst in Scherpenzeel www.tijdvoorjehart.nl 

Jacqueline Riedijk in Kapelle www.colouryourheart.nl

Lize Roest in Houten www.jebentgoudwaard.nl 

  • De Vila-sessies worden gegeven in onze eigen coachpraktijk, maar het is ook mogelijk om dit op locatie te geven in bijvoorbeeld een vrouwengroep, bijbelstudiegroep of andere groepssetting
  • Jouw investering: € 29,95 inclusief Huis van je Leven© lesmateriaal
  • Naast dat we de diepte met elkaar ingaan is er zeker ook tijd om te genieten. Er is heerlijke verse cappuccino, geurige thee, lekkers voor erbij natuurlijk en ruimte om ook samen te lachen en te ontspannen!

AGENDA

JAARAGENDA GROEPS-SESSIES 

 

10 juni: Vilavrouw viert de zomer

16 september: Vilavrouw puur jezelf

18 november: Vilavrouw winterproof