Loading...

Totalbalance Pastorale Coach Training - TijdvoorjeHart

Ga je binnenkort starten met de TotalBalance Pastorale coach training en wil je graag ondersteuning ontvangen van een ervaren TotalBalance coach?

 

Dan ben je bij Tijd voor je Hart aan het juiste adres. Sinds 2018 heb ik een eigen coachpraktijk waar ik voor het overgrote deel met de TotalBalance methode werk. Ook put ik kennis uit mijn achtergrond als maatschappelijker werker en de werkervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn studieperiode (2012-2016).

 

ONDERSTEUNING OPSTARTEN EIGEN PRAKTIJK

Vanuit de opleiding is het verplicht een aantal uren coaching te volgen. Uit ervaring weet ik dat het eerste jaar heel fijn is om zo af en toe te spreken met een ervaren coach zodat je vragen voor kunt leggen en kunt groeien in je coachvak. Het helpt je om stevig in je schoenen te staan tijdens de opstart van je coachpraktijk. Mocht je dus behoefte hebben aan een langere periode van begeleiding, overleg dan gerust om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

COACHING 

Voor het verplichte aantal coach uren die je tijdens de opleiding moet volgen reken ik een vastgestelde prijs van € 95,- per sessie van 75 minuten.

                                                                               

Wilma Lokhorst -erkend TotalBalance coach-