Loading...

TARIEVEN

 

VRIJBLIJVENDE KENNISMAKING

Bij coaching is het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en dat er een klik is met mij als coach. Daarom bied ik de mogelijkheid voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek (telefonisch of persoonlijk). In dit gesprek kan ik je meer vertellen over mijn manier van werken en kunnen we samen bekijken of je een traject in wilt gaan.

 

JOUW INVESTERING

  • Coaching/intake particulier: € 65 
  • Stressbegeleiding: € 65 
  • Coaching zakelijk: € 85 (De factuur wordt dan rechtstreeks naar jouw werkgever gestuurd)
  • Vilavrouw inspiratiesessie € 29,95

Alle tarieven zijn inclusief een persoonlijke werkmap en oefeningen voor thuis. 

Mochten de kosten je weerhouden, laat het me dan weten. Ik vind namelijk dat de kosten geen belemmering mogen zijn om een coachtraject te volgen. We vinden hiervoor vast een oplossing.

 

De coachgesprekken duren 60-75 minuten en vinden over het algemeen eens in de twee weken plaats. Het aantal gesprekken is per coachtraject verschillend en worden in onderling overleg bepaald.

VERGOEDINGEN

De kosten voor coaching worden niet vergoed door de zorgverzekering. Wel zijn er andere mogelijkheden waardoor (gedeeltelijke) vergoeding mogelijk kan zijn, zoals:

Pastorale hulp: Er kan binnen jouw kerk of gemeente budget zijn voor pastorale hulp of begeleiding.

Werkgever: Vaak heeft een werkgever een budget voor de ontwikkeling en persoonlijke groei van het personeel. Overleg met je werkgever wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

Ben je bezig met de TotalBalance training of heb je net je eigen praktijk opgestart? Kijk hier voor het aanbod voor jou