Loading...

TARIEVEN

 

VRIJBLIJVEND KENNISMAKINGSGESPREK

Bij coaching is het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en dat er een klik is met mij als coach. Daarom nodig ik je graag uit voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek (telefonisch of persoonlijk). In dit gesprek kan ik je meer vertellen over mijn manier van werken en kunnen we samen bekijken of dit aansluit bij jouw verwachtingen en behoeften.

 

JOUW INVESTERING

  • Coaching/intake particulier: € 75 
  • Stressbegeleiding: € 75 
  • Coaching zakelijk: € 90 (De factuur wordt dan rechtstreeks naar jouw werkgever gestuurd)

Alle tarieven zijn inclusief een persoonlijke werkmap

Ben je bezig met de TotalBalance opleiding of heb je net je eigen praktijk opgestart? Kijk hier voor het aanbod voor jou

 

WAT JE VERDER NOG MOET WETEN

De coachgesprekken duren 60-75 minuten en vinden over het algemeen eens in de 2 tot 3 weken plaats. Het aantal gesprekken is per coachtraject verschillend en worden in onderling overleg bepaald.

VERGOEDINGEN

De kosten voor coaching worden niet vergoed door de zorgverzekering. Wel zijn er andere mogelijkheden waardoor (gedeeltelijke) vergoeding mogelijk kan zijn, zoals:

Pastorale hulp: Er kan binnen jouw kerk of gemeente budget zijn voor pastorale hulp of begeleiding.

Werkgever: Veel bedrijven hebben een budget gereserveerd voor opleidingskosten en persoonlijke en/of professionele ontwikkeling van de werknemers. Overleg met jouw leidinggevende in hoeverre een coachtraject gericht op burn-out preventie of stressbegeleiding hier ook onder vindt vallen. Ik heb regelmatig ervaren dat het bedrijf de kosten volledig op zich neemt.

Ondernemer/ ZZP’er: Als ondernemer of geregistreerd ZZP’er zijn de kosten voor coaching in de meeste gevallen aftrekbaar als zakelijke uitgaven/ondernemerskosten.