Loading...

‘Groeien in meer van jezelf’

INDIVIDUELE COACHING

Wat voor iemand ben jij eigenlijk?

Ben jij iemand die zich makkelijk aan zijn omgeving aanpast, handel je vaak vanuit de automatische piloot of laat je je veelal meevoeren door de waan van de dag?

Op zich is het bovenstaande niet direct iets om je zorgen over te maken, maar wat nou als jij je hier ongelukkig bij voelt? Omdat dit een levensstijl is geworden en je merkt dat je op deze manier steeds verder bij jezelf vandaan bent gegaan? Want dat kan zomaar gebeuren als je altijd maar doorgaat, doorleeft, zonder de tijd te nemen om stil te staan bij hoe dat voelt en waar je mee bezig bent.

Wil jij het misschien ook anders, maar heb je het nodig om gestimuleerd en uitgedaagd te worden? Een stok achter de deur te hebben om knopen door te hakken? Kom dan eens langs.

 

VOOR WIE IS HET?

Voor iedereen die gemotiveerd is en toe is aan een positieve verandering in zijn of haar leven. Individuele coaching is er als:

  • Je wilt werken aan een gezondere leefstijl: zorgen voor zowel je lichamelijke als je geestelijke gezondheid
  • Je meer inzicht wilt krijgen in jezelf en in hoe je meer ontspannen kunt leven
  • Je de stap wilt maken van overleven, naar leven (vanuit je hart)
  • Je meer zelfvertrouwen wilt krijgen en je zekerder wilt gaan voelen
  • Je nieuwe stappen wilt zetten in je werk of thuis
  • Je zoekt naar meer zingeving en betekenis in datgene wat je doet

 

GOED ZORGEN VOOR JEZELF

Mijn ervaring is dat coaching soms hard werken is. Maar het is ook een investering: coaching is goed zorgen voor jezelf en daarmee ook voor de mensen die je lief zijn.

In onze samenwerking help, motiveer en bemoedig ik je en gaan we op zoek naar jouw weg en jouw antwoorden. Jij bepaalt de doelen en zet de stappen die nodig zijn om daar te komen.

Groeien in meer van jezelf:

Krachtig, als een diepgewortelde boom

die de stormen van het leven kan doorstaan,

bloeit en vrucht voortbrengt

WANDELCOACHING

Tijd voor je hart-26

Wandelen in de natuur brengt je letterlijk en figuurlijk in beweging

Ben je meer een buitenmens? Dan is wandelcoaching misschien iets voor jou!

 

WAAROM WERKT WANDELCOACHING GOED?

Het bos kun je zien als een natuurlijk oplaadpunt: de bloemen, de vogels, de frisheid, de zon en de wind…..Door het buiten zijn ervaar je meer vrijheid en ruimte zodat je even kunt stoppen met denken en stil kunt staan bij jezelf en je gevoel.

 

VERMINDEREN VAN STRESSKLACHTEN

Doordat bewegen in de buitenlucht zorgt voor de aanmaak van anti-stresshormonen, is het goed voor zowel lichaam als geest. Wandelen is rustgevend, het heeft een positieve invloed op je gemoedstoestand en het helpt om je stressklachten te verminderen.