Loading...

‘Groeien in meer van jezelf’

Individuele coaching

 

Wat voor iemand ben jij eigenlijk? Ben jij iemand die zich makkelijk aan zijn omgeving aanpast, handel je vaak vanuit de automatische piloot of laat je je veelal meevoeren door de waan van de dag?

Op zich is het bovenstaande niet direct iets om je zorgen over te maken, maar wat nou als jij je hier ongelukkig bij voelt? Omdat dit een levensstijl is geworden en je merkt dat je op deze manier steeds verder bij jezelf vandaan bent gegaan? Want dat kan zomaar gebeuren als je altijd maar doorgaat, doorleeft, zonder de tijd te nemen om stil te staan bij hoe dat voelt en waar je mee bezig bent.

Zullen we er eens voor gaan zitten?

Want soms is het goed om eens stil te staan bij je leven en de tijd te nemen om de balans op te maken.

 

Voor wie is het?

Voor iedereen die gemotiveerd is en toe is aan een positieve verandering in zijn of haar leven. Individuele coaching is er als:

  • je meer inzicht wilt krijgen in ‘wie je bent’ en ‘wie je wilt zijn’
  • je meer zelfvertrouwen wilt krijgen en je zekerder wilt gaan voelen
  • je minder gevoelig wilt zijn voor wat anderen van je denken of vinden
  • je het nodig hebt gestimuleerd en uitgedaagd te worden om keuzes te maken en knopen door te hakken
  • je helder zicht wilt krijgen op datgene wat je leven nu echt zinvol maak

Want, hoe mooi is het dat jij op deze manier gaat ‘groeien in meer van jezelf?’ Krachtig, als een diepgewortelde boom die de stormen van het leven kan doorstaan, bloeit en vrucht voortbrengt.

 

Hoe dan?

In onze samenwerking help, motiveer en bemoedig ik je en gaan we op zoek naar jouw weg en jouw antwoorden. Jij bepaalt de doelen en zet de stappen die nodig zijn om daar te komen.

Wandelcoaching
Tijd voor je hart-26

Wandelen in de natuur brengt je letterlijk en figuurlijk in beweging!

Ben je meer een buitenmens? Dan is wandelcoaching misschien iets voor jou!

 

Waarom werkt wandelcoaching zo goed?

Het bos kun je zien als een natuurlijk oplaadpunt: de bloemen, de vogels, de frisheid, de zon en de wind…..Door het buiten zijn ervaar je meer vrijheid en ruimte zodat je even kunt stoppen met denken en stil kunt staan bij jezelf en je gevoel(ens).

 

Verminderen van stressklachten

Doordat bewegen in de buitenlucht zorgt voor de aanmaak van anti-stresshormonen, is het goed voor zowel lichaam als geest. Wandelen is rustgevend, het heeft een positieve invloed op je gemoedstoestand en het helpt om je stressklachten te verminderen.