Loading...

‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder’

GROEPSCOACHING

Ben jij zo iemand die altijd maar doorgaat en in de waan van de dag leeft? Zonder stil te staan bij de vraag hoe dit nu eigenlijk voor je voelt of waar je precies mee bezig bent?

Op zich is dit niet direct iets om je zorgen over te maken. Maar wat nou als jij je hier ongelukkig bij voelt, omdat je het eigenlijk ook wel anders wilt? Maar heb je het nodig om gestimuleerd en uitgedaagd te worden. Heb je een stok achter de deur nodig om knopen door te hakken? 

 

Dan gaat dit programma, stevig in je schoenen, je daarbij helpen! Ervaar de kracht van de groep en het leren ‘met en van elkaar’. 

 

 

HUIS VAN JE LEVEN

In de cursus gaan we werken met een praktische en effectieve gespreksmethode, het huis van je leven©. Dit huis kun je zien als een metafoor en bestaat uit allerlei kamers die symbool staan voor de verschillende levensgebieden: werk en vrije tijd, lichamelijke en geestelijke gezondheid, relaties, financiën en je persoonlijk geloof. En het fundament, je hart, wat symbool staat voor wie jij bent. 

Of het nu gaat om je werk of privéleven, het resultaat van dit programma is meer balans en zelfvertrouwen, vernieuwde focus en een concreet stappenplan om dit te realiseren.

 

Samengevat belooft het een waardevol en krachtig, door de Bijbel geïnspireerd programma te worden.

DOELEN DIE VROUWEN HEBBEN BEREIKT:

‘Ik begrijp mezelf nu veel beter waardoor ik me zekerder voel

 

‘Ik heb nu meer overzicht over mijn leven gekregen en weet nu wat echt belangrijk is´

 

‘Ik ervaar meer balans en kan me beter ontspannen

 

‘Ik kan beter mijn grenzen aangeven

 

‘Ik voel me minder gestrest en weet hoe ik beter naar mijn lichaam moet luisteren’

 

‘Ik kan mijn partner en kinderen beter begrijpen nu ik hun liefdestaal herken

groepscoaching

PRAKTISCH

 

  • Het totale programma bestaat uit 6 bijeenkomsten die eens per twee weken zullen plaatsvinden. Vooraf hebben we een persoonlijk intakegesprek en achteraf een evaluatie
  • Het zijn kleine groepen (max. 4-5 deelnemers) met veel persoonlijke aandacht
  • Tussendoor ben je bezig met, op jouw situatie toegespitste opdrachten en uitwerkingen van thema’s
  • De bijeenkomsten vinden plaats op de woensdag-  of vrijdagochtenden (9.00 uur tot 11.00/11.30) of in de avond (19.30 tot 21.30/22.00/ avond in overleg).
  • Naast dat we de diepte met elkaar ingaan is er zeker ook ruimte voor genieten. Er is heerlijke verse cappuccino, geurige thee, lekkers voor erbij natuurlijk en ruimte om ook samen te lachen en te ontspannen!

 

Kosten: 295 euro per persoon (incl. btw) dit is inclusief cursusmap en materialen. Betaling in termijnen is in overleg mogelijk.

 

Speciaal voor jou: Als extraatje ontvang je na afloop van de cursus een persoonlijk cadeau!

Tijd voor je hart-43