Loading...

Coaching & supervisie totalbalance coaches - Tijdvoorjehart

Ben je bezig met de opleiding voor TotalBalance en wil je graag ondersteuning ontvangen van een ervaren TotalBalance coach?

 

Dan ben je bij Tijd voor je Hart aan het juiste adres. Ik werk in mijn coachpraktijk voor het overgrote deel met de TotalBalance methode en kan putten uit de coachervaring die ik zelf heb opgedaan. Maar ook uit mijn opleiding als HBO maatschappelijker werker en de (werk)ervaring die ik heb opgedaan.

 

COACHING & SUPERVISIE

Voor de verplichte aantal coachings- en supervisie-uren die je tijdens de opleiding moet volgen reken ik een vastgestelde prijs van € 95,- per sessie van 60-75 minuten.

 

ONDERSTEUNING OPSTARTEN EIGEN PRAKTIJK

Vanuit de opleiding is er 3 uur coaching en 2 uur supervisie verplicht. Uit ervaring weet ik dat het eerste jaar heel fijn is om zo af en toe te spreken met een ervaren coach zodat je vragen voor kunt leggen en kunt groeien in je coachvak. Het helpt je om stevig in je schoenen te staan tijdens de opstart van je coachpraktijk. Mocht je dus behoefte hebben aan een langere periode van begeleiding, overleg dan gerust om te kijken wat ik voor je kan betekenen.

 

 

                                                                               

Wilma Lokhorst -erkend TotalBalance coach-